Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 156 - горни носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo 156 - горни носачи

Здравейте, колеги! Нов съм във форума, както и в клуб алфа( и като цяло нов шофьор, но това е друга тема) Та по същество...
    Горен ляв носач ми е за смяна, но в момента нямам възможност да го подменя с нов такъв. Намерих втора употреба от един пич, който си разпродава неговата на части. Идеята ми е да ме изкара, докато си взема нов. Ясно ми е, че никой не си взима носачи втора употреба, но все пак... Моя е пред разпадане и много(ама много) хлопа. Особено ако се спускам надолу и завъртя волана на дясно.. .. Та въпроса ми е: Как да разбера/пробвам дали този носач е здрав и надежден?

Колега, нов горен носач е 60лв. Заслужава ли си да вземеш стар и да се чудиш кога ще се сдуха?
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Ами доста се поохарчих, като я взех. Честно казано доста безотговорно я купих. Направих пълно проучване.... И само информация за поддръжка не потърсих(доста скъпичка).
      Бях го предвидил и си бях заделил допълнителни 1000 лева за ремонти. Не ми стигнаха и сега съм на 0, а носачът се разхлопа преди няколко дни. До преди това шум не се чуваше.

Comment

Амиии за временно може и да стане, но гледай да е здрав.
        www.t-auto.bg

Comment

Нали затова ми е темата... Ако може някой да ми обясни как да разбера дали е здрав.

Comment

Шарнирния болт трябва да се движи трудно и да няма луфт като го дръпнеш към теб(това по-точно се проверява докато е на колата)Става и на менгеме като напънеш с щанга. Тампоните нетрябва да превъртат нито гумата нито металната втулка.
            Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Dob4i правилно ти обясни как се проверява.
              Смело купувай втора ръка, но марков носач.
              Ако наистина е здрав, е много по-разумен избор от някой евтин боклук за 50-60лв, който всички се сещаме къде е произведен.
              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Все още съм в търсене на свещения носач. Прегледах сигурно 10 и всичките са разбити.

---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:48 ----------

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                Шарнирния болт трябва да се движи трудно и да няма луфт като го дръпнеш към теб(това по-точно се проверява докато е на колата)Става и на менгеме като напънеш с щанга. Тампоните нетрябва да превъртат нито гумата нито металната втулка.
                Благодаря! Ценна информация за един млад шофьор!

Comment

Ами ти какво очакваш? Коли на по 15+ години да свалят здрави оригинални носачи от тях ли? И да е здрав е на доизживяване. След 2 месеца пак ще търсиш.
                  www.t-auto.bg

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                    Ами ти какво очакваш? Коли на по 15+ години да свалят здрави оригинални носачи от тях ли? И да е здрав е на доизживяване. След 2 месеца пак ще търсиш.
                    Колега, без лоши чувства, но ти като търговец на авточасти... Няма как да взема мнението ти под внимания. Освен ако евентуално не реша да си взема нови от твоите де...

Comment

Колега Pantheon, защо си закупил автомобил, след като нямаш финансовата възможност да го поддържаш? Един горен носач, нов, струва 50-60 лв., една вечер ще пропуснеш дискотеката (или чалготеката) и хоп - ето пари за носач. Ако искаш да организираме и една SMS кампания под надслов "Дарете носач - спасете Pantheon" и да пускаме SMS-и с текст DMS GOREN NOSACH?
                      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                        Колега Pantheon, защо си закупил автомобил, след като нямаш финансовата възможност да го поддържаш? Един горен носач, нов, струва 50-60 лв., една вечер ще пропуснеш дискотеката (или чалготеката) и хоп - ето пари за носач. Ако искаш да организираме и една SMS кампания под надслов "Дарете носач - спасете Pantheon" и да пускаме SMS-и с текст DMS GOREN NOSACH?
                        Ако не можеш да помогнеш, то поне пропусни темата. И да не се обиждаме на чалга, ако обичаш... Тая помия у нас е забранена със закон.

Comment

Обади се на Коко 0877777027, той ще ти свърши работа

Comment

Първоначално публикувано от Pantheon Покажи съобщение
                            Ако не можеш да помогнеш, то поне пропусни темата. И да не се обиждаме на чалга, ако обичаш... Тая помия у нас е забранена със закон.
                            Прав си, повече няма да правя така! Все пак ти завиждам на нервната система и търпението.
                            Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                            Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                            Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                            Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                              Прав си, повече няма да правя така! Все пак ти завиждам на нервната система и търпението.
                              Така де.. Смятам, че темата не е за подигравки. Просто към момента нямам възможност да си закупя нови носачи. Все пак съм и с бебе на 1 годинка и там вървят много пари.

Comment

Working...
                              X